Sign+ Magazine en Sign.NL – koplopers in zeefdruk & sign

Sign+ Magazine is al drie decennialang het meest gelezen vakblad voor zeefdruk en sign in Nederland en België. Kracht van het blad is de unieke combinatie van vaktechnische inhoud en duiding van marktontwikkelingen, samengesteld door een betrokken onafhankelijke redactie. Daarnaast is Sign.NL het grootste online platform.

Acht keer per jaar verschijnt er een nieuwe uitgave met een gevarieerd aanbod artikelen met objectieve vakinformatie, interessante project- en bedrijfsreportages en actuele product- en marktinformatie. Sign+ Magazine richt zich op de sign- en displayindustrie, grafische en industriële zeefdrukkers, (foto)printbedrijven, textieldrukkers en -leveranciers, standbouwers, grootwinkelbedrijven, merkartikelenfabrikanten, reclamebureaus en dergelijke in Nederland en België.

Adverteren in print

Sign+ Magazine verschijnt 8 keer per jaar in een oplage van 4.100 exemplaren in Nederland en Belgie. Er zijn diverse posities in het blad waar u uw bedrijf onder de aandacht kunt brengen zoals een hele, halve of kwart pagina, een advertorial of een vermelding in het brancheregister achter in het magazine. Wij adviseren u graag!

Online adverteren

Met gemiddeld 130.000 pageviews per maand is www.Sign.NL het meest bezochte online platform voor de totale signbranche in de Benelux.
Adverteren op www.sign.nl en in de digitale nieuwsbrief is snel realiseerbaar, de resultaten zijn meetbaar en het biedt een directe link naar uw eigen site. Heeft u een evenement, workshop, open dag of andere leuke activiteit? Misschien is een gezamenlijke Facebook campagne iets voor u!

Meer informatie en contact

Bezoek voor meer informatie over adverterenbijeisma.nl.