Evenement

Algemene informatie

Datum
donderdag 3 mei 2018
Aanvangstijd
13:00 uur
Locatie
Delft
Meer informatie
info.blomsma.nl

Blomsma Print & Sign - 3MOp donderdagmiddag 3 mei a.s. organiseert Blomsma Print & Sign samen met 3M de 2e editie van het succesvolle event ‘Inspirerende Werkomgevingen’, hét evenement voor facilitair managers, architecten, creatieve bureaus, inkopers, marketeers en bouwondernemingen die meer willen weten over de eindeloze mogelijkheden van folie in het interieur en exterieur.

Tijdens deze middag delen sprekers hun succesvolle ervaringen en inspireren zij u met voorbeelden, direct uit de praktijk. Naast luisteren is er vooral ruimte om te ontdekken, ervaren en ontmoeten. Tijdens de rondleiding door het innovatieve ‘Customer Innovation Centre’ in het 3M pand kunt u zich laten inspireren door de toepassing van de succesvolste technologieën op gebied van interieurdecoratie.

Programma

13:00 – Inloop en ontvangst
13:30 – Intro en welkom
13:45 – Rondleiding door het 3M™ Customer Innovation Centre
14:30 – Coffee break
15:00 – Graziosi ProgettiOffice of architecture & design, levert tailormade interieurontwerpen dat de corporate identity van de opdrachtgever onderscheidt en versterkt, met als uitgangspunt: een optimale balans tussen architecture en design. Laurens Schönberger deelt met ons de ins en outs van een aansprekend project op de Amsterdamse Zuidas waarbij de facade en ontvangstruimte van een kantoorpand een complete metamorfose heeft ondergaan.
15:30 – 3M: Oplossingen met folie. Het aantal toepassingen van zelfklevende folies van 3M heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Ruben van Raam van 3M toont u nieuwe toepassingen waar u op duurzame wijze gebruik van kunt maken voor decoratie of renovatie van interieurs of exterieurs van (bedrijfs-)panden.
16:00 – Blomsma Print & Sign: showcase van succesvolle interieurdecoratie projecten met folie. Laat u inspireren door de vele interieurprojecten die Blomsma reeds heeft mogen opleveren in de sectoren zorg, horeca, retail en vastgoed, gebruik makend van zelfklevende folie.
16:30 – Start borrel

Waarom dit event?
Met folie is een enorm scala aan toepassingen te realiseren. Veelal wordt folie nog geassocieerd met de toepassing voor reclamedoeleinden zoals belettering of losse stickers. Tegenwoordig gaan de mogelijkheden echter veel verder dan dat.

Voor wie is dit event interessant?
Tijdens dit event richten we ons specifiek op toepassingen van folie die voor langdurig gebruik worden ingezet en direct een toegevoegde waarde hebben voor interieurs/exterieurs en architectuur van (bedrijfs)panden. Dit event is vooral interessant voor:

  • (Interieur)Architecten
  • Facility managers
  • Gebouwbeheerders
  • Projectontwikkelaars
  • Bouwbedrijven
  • Interieurbouwers
  • Projectinrichters

U kunt zich tot 30 april 2018 hier aanmelden.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.