Afscheid na 25 jaar trouwe dienst

De nieuwe Zünd S3 L-1200 aan het werk. De vorige snijplotter van Zünd deed maar liefst 25 jaar zijn werk.

Vacatures, wie heeft ze niet? Ook Aba Reklame in Leiden zoekt al enige tijd een duizendpoot die het leuk vindt om in een klein team te werken. Automatiseren helpt enigszins om het tekort aan handjes op te vullen. Onlangs werd, na 25 jaar trouwe dienst, afscheid genomen van een Zünd-snijplotter. “De nieuwe S3 kan met behulp van het ICC-camerasysteem snel schoon snijden; werk dat we tot nu toe altijd met de hand deden.”

Door: Wouter Mooij

 “We zoeken iemand die het leuk vindt om te werken, de juiste mentaliteit heeft en een goede toevoeging is op ons team. Dat is belangrijker dan het feit of de persoon in kwestie alle kennis al in huis heeft. De fijne kneepjes van het vak leren we ze hier wel. Wat we bieden, is een klein en enthousiast team en ontzettend afwisselend werk. Bij ons is geen dag hetzelfde. Dat is juist het mooie van dit vak.”

Aba Reklame verlicht arbeidstekort enigszins met nieuwe Zünd-snijtafel

De crew van Aba Reklame (v.l.n.r.): Carina Focke, Ad Verboven en Joanne Trouwborst. Zij zijn nog op zoek naar een collega met de juiste mentaliteit.

Aan het woord is Ad Verboven (60), mede-eigenaar van Aba Reklame uit Leiden, dat hij samen met compagnon Carina Focke (41) en medewerker Joanne Trouwborst (24) runt. “We waren met z’n vieren, maar net voor corona ging een medewerker iets anders doen. Dat paste ons tijdens de coronacrisis wel, maar nu niet meer. We hebben werk zat en kunnen dus wel een paar extra handen gebruiken. Iemand die allround inzetbaar is, want wij zijn actief in alle gebieden van visuele communicatie en voeren ontwerpen, plakken en montage zelf uit. Zo’n persoon hebben we tot nu toe echter nog niet kunnen vinden.”

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.