KERAjet excelleert bij ABC Display

Door: Jan Vroegop

De demontabele kunststof vloeren met uitsparing van ABC Display zijn een begrip onder standbouwers en exposanten. Door de vraag vanuit de markt naar printdessins op beursvloeren zocht directeur Cyrus Truijens naar een geschikt printsysteem. Samen met het Spaanse KERAjet ontwikkelde hij de ideale printstraat. Het resultaat excelleert nu in het pand in Almere.

ABC Display in Almere spreekt zowel regionaal als internationaal standbouwers aan met een uitgebreid aanbod mobiele systemen voor aankleding van stands. Naast standaard werk levert het bedrijf ook maatwerk, zoals gepersonaliseerde geprinte vloeren voor de standhouders. In die zin produceert ABC Display zelf ook als sign- en printbedrijf. Niet alleen B2B, maar ook voor instellingen en (semi-)overheden.

ABC Display
ABC Display begon in 1979 in Almere met draagbare presentatiesystemen. Nu telt het bedrijf veertien personeelsleden en levert het neutrale of gedecoreerde presentatiewanden, scheidingswanden, zuilen, counters en andere aankleding van stands. Maar ook display- en standmaterialen die je tegenkomt in vaccinatiestraten van de GGD’s. De coronaperiode gaf ABC Display kansen met een Covid Webshop. Alle activiteiten zijn goed voor een omzet van zeven miljoen euro. Ongeveer 70 procent daarvan wordt behaald met het eigen merk Stand-On Floor.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.