Marlon is met FBI Reclame terug bij oude liefde

Het leven van Marlon van Twillert laat zich lezen als een jongensboek. De eigenaar van FBI Reclame uit Ridderkerk versleet als tiener opleidingen in dezelfde snelheid als anderen tandenborstels. Later begon en verkocht hij reclamebedrijf Da Fruit en bracht orde op zaken bij een bedrijf in schoonmaak en glasbewassing en was mede-eigenaar van een groothandel voor glazenwassers. De signwereld bleef aan hem trekken en sinds december 2021 is hij weer helemaal terug. Van Twillert: “Het mooie is dat oude klanten mij weer weten te vinden.”

Door Peter de Wit

Marlon van Twillert (38) heeft tot nu toe geen standaard leven achter de rug. Als kind uit een schippersgezin bracht hij zijn jeugd door op een internaat in Dordrecht. Hij begon enthousiast met een scheepsbouwkundige opleiding en studies aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam en de kunstacademie in Breda, maar gaf daar evenzo snel weer de brui aan. Het creatieve sprak hem wel aan. Zo ontwierp en bouwde hij al jong – hij was net 14 jaar – websites voor bedrijven. Hij had enkele klanten die hem onderhands betaalden. Het ondernemen zat hem in het bloed, een inschrijving voor de Kamer van Koophandel was nodig, en vanaf 2002 bouwde hij langzaam aan zijn eerste onderneming: Da Fruit.

Premium artikel

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een Premium artikel
Premium artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Sign+ Magazine.

Digitaal basis

Voor slechts € 6,58 per maand sluit je al een Premium abonnement af. Zo heb je altijd toegang tot alle (verdiepende) artikelen, video’s en berichten waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding