Mega-klus voor Succes Signs

Succes Signs voorziet ruim 2.500 voertuigen van VolkerWessels van een nieuwe huisstijl.

r

Ruim 2.500 voertuigen voorzien van een nieuwe huisstijl. Met deze omvangrijke opdracht is Succes Signs volop aan de gang. Productie, montage en planning goed op elkaar afstemmen, is cruciaal. Dat is Succes Signs op het lijf geschreven, aldus Dennis Kuipers.

Door: Hetty Stevens

VolkerWessels heeft dit jaar een nieuwe huisstijl doorgevoerd. De internationale bouwonderneming is actief met 130 werkmaatschappijen en meer dan 17.000 werknemers. De nieuwe huisstijl moet binnen dit grote bedrijf meer eenheid en uniformiteit uitstralen. De rebranding van het wagenpark, bestaande uit ruim 2.500 voertuigen, is een belangrijk onderdeel van de metamorfose. Een omvangrijke opdracht die in handen ligt van Succes Signs, dat gespecialiseerd is in het beletteren van wagenparken.

Hoewel het logo bestaat uit één kleur blauw, wordt het beeldmerk geprint.

Ontwerpfase

“Vanwege de warme relatie die we al hadden, kwam de vraag om het wagenpark te voorzien van de nieuwe huisstijl bij ons terecht”, vertelt Dennis Kuipers, directeur van Succes Signs. Het signbedrijf, met vestigingen in Almelo, Apeldoorn en Dordrecht, werd al tijdens het ontwerpproces betrokken bij de rebranding, om mee te denken en advies te geven. “Een auto is toch anders dan een ontwerp op een platte tekening. En aangezien het in dit geval om heel veel verschillende typen auto’s gaat, is het fijn als je daarmee al in de ontwerpfase rekening houdt en goed nadenkt over bijvoorbeeld positionering en formaten.”

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.