Oosterhof Sign Factory investeert in machines

Bob en Ron timmeren inmiddels al drie jaar met Oosterhof Sign Factory aan de weg en veroveren stapsgewijs hun plek in de markt. Foto’s: Hans Beerens, Studio Beerens

k

Toen Bob en Ron Oosterhof als kinderen in overalls door de werkplaats van het reclamebedrijf van vader Rob struinden, spraken ze één ding met elkaar af. Als we groot zijn, starten we samen een bedrijf. Inmiddels timmeren ze met Oosterhof Sign Factory alweer drie jaar flink aan de weg en leveren ze hun op maat gemaakte producten alleen aan de signbranche. Bob: “Het draait goed, we groeien leuk.”

Door Peter de Wit

Oosterhof Sign Factory, specialist in lichtreclame, in Hengelo bestaat weliswaar pas drie jaar, maar kan desondanks buigen op decennia aan ervaring. Dat komt vooral door de kennis die vader Rob Oosterhof als adviseur aan Bob (productie) en Ron (sales) overdraagt. Rob was medeoprichter van Reklatekst (1985), maar liet zich in 2002 uitkopen door zijn zakelijk partner. Hij werd adviseur bij een reclamebureau in Hengelo en zoon Bob ging daar later aan de slag als monteur. Het doel was dit bedrijf over te nemen en op naam van de broers te zetten. Alles leek in kannen en kruiken, maar na het plotselinge overlijden van de eigenaar kwam er een vervelende kink in de kabel. Bob (33) en Ron (30) sloegen met de hulp van vader Rob (63) een nieuwe weg in en in maart 2020 was de oprichting van Oosterhof Sign Factory een feit.

Premium artikel

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een Premium artikel
Premium artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Sign+ Magazine.

Digitaal basis

Voor slechts € 6,58 per maand sluit je al een Premium abonnement af. Zo heb je altijd toegang tot alle (verdiepende) artikelen, video’s en berichten waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding