Rimpeling in de PC

Het kunstwerk is van onder verlicht, zodat het ook in het donker zichtbaar is. Foto’s: Rob van der Voort

Om de verhuizing naar een ander pand in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam op een stijlvolle manier wereldkundig te maken, werd vanaf juli dit jaar voor een bekend luxe juweliershuis een bouwsteiger volledig afgeschermd met een spiegelende ‘Ripple’ van 8 bij 8 meter. MySign speelde een grote rol in de uitvoering.

Door: Hetty Stevens

Begin dit jaar werd MySign benaderd om mee te werken aan een bijzonder project in de meest exclusieve winkelstraat van Amsterdam. De verhuizing van een luxe juwelenhuis naar een ander pand in dezelfde straat, werd op een geheimzinnige en passende manier wereldkundig gemaakt. Met een tijdelijk kunstwerk op de gevel van het nieuwe pand, passend in het Museumkwartier, dat de werkzaamheden en de bouwsteiger voor het pand afschermde voor het publiek.

De bouwsteiger van het juweliershuis werd afgeschermd met een spiegelende ‘Ripple’ van 8 bij 8 meter.

Het kunstwerk werd ontworpen door Bart van Rooy van BigVis, in opdracht van Vel’Or Event Agency. Het moest een weerspiegeling zijn van de kenmerkende mix van tradities en innovatie van het juweliershuis. Dit resulteerde in een spiegelende waterrimpeling, een ‘Ripple’, van 8 bij 8 meter, omgeven door een zwarte lijst met in het midden van de rimpeling het iconische juwelendoosje van het merk.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.