Stegmeijer leert op zichzelf te vertrouwen

Veerle Stegmeijer: “Mijn doel nu is leren zelfstandiger te werken. Dat is niet alleen lastig voor mij, maar ook voor Sjoerd. Hij moet mij durven loslaten, en ik moet leren vertrouwen op mezelf.”

h

Veerle Stegmeijer wilde dolgraag assistent bij een dierenarts worden. Ze rondde de opleiding tot dierverzorgende met succes af. Er was slechts één maar: ze kon niet zo goed tegen bloed. Dus koos ze voor haar andere ‘liefde’: de signopleiding aan het Nimeto in Utrecht. Inmiddels werkt ze als BBL’er vier dagen per week bij Sjoerd’s Reclame Service. “Achteraf pakte het allemaal per ongeluk perfect uit.”

Door Peter de Wit

Dierverzorgende

Veerle Stegmeijer (20) volgt momenteel de opleiding tot Allround Signmaker Niveau 2 (BBL) aan het Nimeto in Utrecht en werkt sinds september vier dagen per week bij Sjoerd’s Reclame Service in Maarsbergen. Een ervaring die ze voor geen goud had willen missen. “Ik heb het hier heel erg naar mijn zin”, benadrukt ze. Toch had het anders kunnen zijn. Enkele jaren terug twijfelde ze nog: ga ik voor de signopleiding of word ik assistent bij een dierenarts. Ze koos voor het laatste en rondde met succes de opleiding tot dierverzorgende af. De vrolijke Veenendaalse kon echter niet zo goed tegen bloed, wat haar bij haar andere ‘eerste keuze’ bracht: de signbranche.

Het pakte allemaal per ongeluk perfect uit voor stagiaire Stegmeijer

Premium artikel

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een Premium artikel
Premium artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Sign+ Magazine.

Digitaal basis

Voor slechts € 6,58 per maand sluit je al een Premium abonnement af. Zo heb je altijd toegang tot alle (verdiepende) artikelen, video’s en berichten waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding