Uitgaan van eigen kracht

Foto: John Hoeve (links) en Jorrit Pluis hebben de krachten gebundeld.

Wat begon als een samenwerking in 2019 resulteerde dit jaar in een fusie tussen de signbedrijven RKP18 en Signhoeve. Onder de naam Signhoeve Reclamemakers werkt het team nu vanuit Bunschoten-Spakenburg. “Wij vullen elkaar perfect aan”, aldus eigenaren Jorrit Pluis en John Hoeve. Carwrapping, fleetmarking en het beletteren van marktwagens zijn de specialiteiten.

Door: Hetty Stevens

Jorrit Pluis (59) is een creatieve signmaker, met ruim 25 jaar ervaring in carwrapping en fleetmarking, die sinds 2003 zelfstandig werkt en onder de naam RKP18 vanuit Huizen met drie medewerkers het land doorkruiste voor montageklussen. John Hoeve (29) is een jonge ondernemer met commercieel inzicht, goede contacten, maar zonder montageskills. “Ik kan nog geen sticker recht op een brievenbus plakken.” Ondanks de grote verschillen vonden deze twee ondernemers elkaar. Dit voorjaar zijn ze gefuseerd. Zij werken nu met vijf mensen onder de naam Signhoeve Reclamemakers vanuit Bunschoten-Spakenburg.

Premium artikel

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een Premium artikel
Premium artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Sign+ Magazine.

Digitaal basis

Voor slechts € 6,58 per maand sluit je al een Premium abonnement af. Zo heb je altijd toegang tot alle (verdiepende) artikelen, video’s en berichten waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding