Bedrijf
AGA Color Solutions

Contactinformatie AGA Color Solutions

Adres
Nijverheidsweg 35a
9403 VN Assen
Nederland
Telefoonnummer
+31 (0)23 5248131
Website
www.agacolor.com
E-mail
verkoop@agacolor.com

AGA Color Solutions uw leverancier voor digitaal printen en zeefdruk

Reeds in 1936 werd het bedrijf gestart door dhr. Visser als handelsfirma in inkten en lakken. Visser Proxy werd later bekend als Visprox en na de oorlog werd de productie in eigen hand genomen.
In de loop der jaren werd Visprox een bekende speler op het gebied van zeefdruk inkten, gekenmerkt door innovatief karakter en goede kwaliteit “made in Holland”.

Kiian groep
In 2006 werd Visprox onderdeel van de Italiaanse Kiian groep. Visprox BV ging verder als Kiian BV en het merk Visprox werd toegevoegd aan de portfolio van de Kiian groep. De Visprox inkten werden wereldwijd verkocht door de Kiian groep. Met uitzondering van de digitale inkten is de Kiian groep in 2014 verder gegaan als onderdeel van de Epta groep.

AGA Color Solutions
Vanaf 1 september 2013 is de naam van Kiian BV veranderd in AGA Color Solutions BV. Een belangrijke reden voor de naamswijziging is om te benadrukken dat wij niet alleen inkten van de Epta groep aanbieden maar daarnaast actief zijn op andere vlakken. Naast de zeefdruk en digitale inkten van de Epta groep, t.w. Manoukian Argon en Visprox bieden wij ook een heel scala van andere producten en diensten. Wij zijn onder meer verdeler voor Mc Dermid Autotype voor capilaire film en emulsies. En sinds meer dan 25 jaar hebben wij de plastisol inkten van Union Ink in het programma.

Ontwikkeling
De zeefdruk markt is in de afgelopen jaren drastisch veranderd. Wij zijn er van overtuigd dat er een blijvende markt is voor deze druktechniek en wij streven ernaar onze kennis en ervaring te delen met onze klanten. De ontwikkelingen op het gebied van digitale druktechnieken gaan snel en volgens de wet van Moore zullen die steeds sneller gaan. Ook op dit gebied biedt AGA Color Solutions naast producten de noodzakelijke kennis. Kiian is een van de marktleiders op het vlak van digitale sublimatie en kan tot een van de meest innovatieve marktpartijen worden gerekend waar het gaat om ontwikkeling van geschikte inkten voor de nieuwste generatie inktkoppen. Onze medewerkers hebben kennis en kunde op het gebied van hardware (de printers), software (de besturing) en de inkten in combinatie met de te bedrukken materialen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten