Bedrijf
Bic industries

Contactinformatie BIC Industries B.V.

Adres
Hoppenkuil 4
5626 DD Eindhoven
Nederland
Telefoonnummer
040-2902370
Website
www.bic-industries.nl
E-mail
info@bic-industries.nl

Een blijvende indruk begint bij BIC Industries

Wie buitenreclame zegt, zegt BIC Industries: het veelzijdige productiebedrijf voor de sign-industrie. BIC Industries combineert kennis, kunde, middelen en capaciteit onder één dak. Ruim veertig medewerkers produceren efficiënt en volgens hoge kwaliteitsstandaard. Gebruik makend van 7500 m2 productieoppervlak, verspreid over twee locaties, en een uitstekend geoutilleerd machinepark voor korte doorlooptijd en hoge nauwkeurigheid. Dat alles vergezeld van gedegen advies en service.

Als gespecialiseerd toeleverancier voor de sign-industrie zijn wij vertrouwd met een rol op de achtergrond. Dat maakt dat u ons met een gerust hart kunt inschakelen om samen het voortraject tot een goede einde te brengen. Onze loyaliteit gaat ver. Zo ver, dat wij samen met u bij uw klant aan tafel aanschuiven om technische vragen te beantwoorden en met gefundeerde adviezen  uw belangen te behartigen. Ons visitekaartje houden wij op zak en dat blijft zo. Ook zetten wij bij de eventuele montagewerkzaamheden ‘blanco’ teams in met bedrijfskleding zonder opdruk en neutrale bedrijfswagens. De enige naam die wij hooghouden is de uwe.

Als BIC Industries putten wij voldoening uit het ‘ontzorgen’ van onze klanten. Met onze kennis, kunde en ervaring zijn wij in staat om zowel kleinere opdrachten als omvangrijke en complexe trajecten tot een goed einde te brengen. Daarbij houden wij ook financieel de vinger aan de pols. Bespaar tijd en geld. Laat ons uw proces verlichten.

Ons motto? Wij zijn pas tevreden als u en úw klant tevreden zijn.

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten