Bedrijf
BNO

Contactinformatie BNO

Adres
WG Plein 600
1054 SK Amsterdam
Nederland
Telefoonnummer
020 624 47 48
Website
http://www.bno.nl

BNO (Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers) is de branchevereniging van ontwerpers en ontwerpbureaus in Nederland.

BNO verenigt én vertegenwoordigt meer dan 2500 ontwerpers en 200 ontwerpbureaus en -afdelingen van bedrijven. De Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers ondersteunt ontwerpers en ontwerpbureaus in hun werk en carrière. Wij zetten ons in voor de professionalisering en promotie van de Nederlandse ontwerpsector.

De samenleving verandert razendsnel. In onze gedigitaliseerde wereld vervagen grenzen tussen disciplines, ontstaan nieuwe vakgebieden en raken verschillende domeinen met elkaar verweven. De creatieve industrie heeft de status van topsector gekregen. Het ontwerpvak is onmisbaar; ontwerpers spelen een cruciale rol bij het beantwoorden van uitdagingen rondom maatschappelijke thema’s als duurzaamheid, gezondheid en sociale voorzieningen.

Midden in die transformerende wereld staat de BNO. De belangrijkste vertegenwoordiger van de ontwerpsector in Nederland verenigt ontwerpers in alle soorten en maten. Dat zijn zowel zelfstandige ontwerpers als ontwerpbureaus, samen een groep van duizenden professionele creatieven. Nagenoeg alle ontwerpdisciplines zijn vertegenwoordigd, en dat maakt de BNO uniek in de wereld.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten