Bedrijf

Contactinformatie Boxletters BV

Adres
Orteliusstraat 19
6827 DD Arnhem
Nederland
Telefoonnummer
+31 (0)26 323 60 60
Faxnummer
+31 (0)26 323 54 04
Website
www.boxletters.nl
E-mail
info@boxletters.nl

Boxletters BV is fabrikant van een breed assortiment lichtreclameproducten

Boxletters BV is sinds 1988 de toeleverancier voor lichtreclame- en beletteringsbedrijven in Nederland en de Benelux. In 1988 begon Boxletters met het produceren van aluminium doosletters en kunststof gevelletters (freesletters). Al snel breidde het leveringsprogramma zich uit met het inbouwen van verlichtingssystemen en het maken van constructies. Wij fabriceren wij nog steeds doosletters, freesletters, lichtbakken, zuilen en verschillende custom made reclame-objecten.

In de loop der jaren is ons leveringsprogramma flink uitgebreid. De kracht van Boxletters is dat alle expertises en productieprocessen zich onder een dak bevinden. Dat betekent voor u dat u voor al uw lichtreclameprojecten slechts te maken heeft met 1 leverancier. Boxletters is een specialist in het leveren van producten die montage klaar zijn.

Boxletters BV is vanaf de oprichting een toeleverancier geweest en levert dus uitsluitend aan de reclame-industrie! Alle producten worden op een veilige en milieuvriendelijke wijze geproduceerd waarbij de kwaliteit van het product continu wordt bewaakt. Boxletters staat voor producten van hoge kwaliteit.

Boxletters BV beschikt over een team zeer ervaren productiemedewerkers. De werkplaats is voorzien van alle moderne apparatuur zoals laser- en freesmachines. Boxletters is lid van de metaalunie en er wordt gewerkt volgens de arbo richtlijnen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten