Bedrijf
DiSin

Contactinformatie DiSin

Adres
Nieuwe Zandweg 6E
3461 AH Linschoten
Nederland
Telefoonnummer
06 29280517
Website
http://www.disin.nl

Stichting DiSiN (Digital Signage Nederland) is de brancheorganisatie voor beeldschermcommunicatie.

DiSiN  wil deze zeer dynamische branche op een professionele wijze bundelen. Dit kan alleen succesvol zijn met uw steun, met uw ideeën en met uw actieve inzet. Uw lidmaatschap is van grote betekenis. Samen zijn wij sterker en kunnen wij Digital Signage in Nederland groter op de kaart zetten. Wij rekenen op uw positieve en constructieve stem.

Er worden voor Digital Signage diverse benamingen gebruikt zowel in het Nederlands als in het Engels. Digital Out of Home Media (DOOH – DOOHM) Digital Signage Network. Dit maakt de omschrijving daarom ook lastig. Digital Signage is een paraplu term en wordt internationaal algemeen gebruikt. Een goede Nederlandse vertaling hiervoor is beeldschermcommunicatie.

Digital Signage is een digitale technologie waarbij beeldschermen gebruikt worden om traditionele (print) media te vervangen. Beeldschermen waarmee doelgerichte informatie, entertainment en reclame wordt aangeboden. Met het juiste beeldscherm en de juiste content met de juiste reclame op het juiste moment naar de juiste kijker. Efficiënter kan het niet. Van naambordje tot megascherm in het stadion – van iPad tot gevelbekleding – van digibord tot holografische projectie.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten