Bedrijf
Garfield Aluminium

Contactinformatie Garfield Aluminium

Adres
's-Gravenlandseweg 244
3125 BK Schiedam Schiedam
Nederland
Telefoonnummer
010-2382888
Website
www.garfield.nl
E-mail
schiedam@garfield.nl

Garfield Aluminium BV

Uw duurzame partner
Met ruim 40 jaar ervaring leveren wij als specialist alles wanneer het gaat om aluminium. Naast producten en halffabricaten voegt Garfield Aluminium waarde toe door expertise, excellente service en onbeperkte mogelijkheden tot maatwerk te bundelen. Sinds onze oprichting in 1973 heeft onze kennis en ervaring zich verrijkt van de machine-, facade- en silobouw tot constructie-, trailerbouw en isolatietoepassingen.

Garfield, meer dan Aluminium
Garfield Aluminium is uitgegroeid tot een modern bedrijf in het leveren van aluminium band aan isolatiebedrijven tot en met het bedienen van vele marktsegmenten met een breed spectrum aan aluminium halffabricaten. Onze specialiteit zit hem onder andere in producten die zijn afgestemd op de verschillende marktsegmenten waarin Garfield Aluminium in de loop der jaren actief is geworden. Hierdoor zijn wij voor u een sterke partner met een brede service wat ons in de markt onderscheidt van anderen. Daarnaast werken wij continu aan ver- betering om het bestelproces voor u zo snel en gemakkelijk mogelijk te maken.

Waar het allemaal begon
Het is inmiddels veertig jaar geleden dat Garfield Aluminium werd opgericht. In een tijd van oliecrisis begonnen we met het leveren van aluminium band in kleinere hoeveelheden aan isolatiebedrijven, in zowel de petrochemische als de agrarische industrie. Onze oprichters zagen daarmee een gat in de markt toen fabrikanten alleen grotere productie-eenheden wilden leveren. Dit gold ook voor het leveren van supersized platen uit voorraad die wij naar behoefte van onze klanten aanleverden zodat onze klanten efficiënter konden construeren.

Kennis en ervaring
In vier decennia Garfield Aluminium is er veel gebeurd. Na oprichting groeide onze organisatie wat leidde tot een verhuizing van Rotterdam naar Schiedam. In 1988 werd daar de huidige vestiging gebouwd. In hetzelfde jaar openden we een verkoopkantoor in de gemeente Cuijk met een klein magazijn dat in het verleden dienst deed als smidse. Door snelle groei werd in 1990 besloten tot nieuwbouw van een vestiging in Cuijk. Ook zijn er in die jaren vele andere marktsegmenten aangeboord voor aluminium halffabricaten. Inmiddels is onze organisatie zowel op de nationale als internationale markt actief voor wals- en persproducten en hebben wij uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd binnen de machine-, façade- en silobouw tot constructie-, lichtreclame- en isolatietoepassingen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten