Bedrijf
IP Digital

Contactinformatie IP Digital BV

Adres
Sportlaan 3C
4131 NN Vianen
Nederland
Telefoonnummer
0347-328080
Website
www.ipdigital.nl
E-mail
info@ipdigital.nl

IP Digital is fabrikant van Digital Signage Software en hardware.

IP Digital levert displays, zuilen, signage players in combinatie met Digital Signage Software (narrow casting software).

Met meer dan 35 jaar ervaring als fabrikant in de signindustrie heeft IP nu haar diensten uitgebreid met innovatieve digitale producten. Naast de lichtreclame- en LED-oplossingen bieden zij nu een breed scala van Digital Signage Solutions. Betaalbare, krachtige oplossingen die ingezet kunnen worden op elke locatie waar via een opvallende manier informatie kan worden weergegeven. De vertrouwde hoge kwaliteit en service, wat klanten van IP gewend zijn, blijft van kracht.

IP Digital Signage Solutions streeft daarom elke dag naar het zijn en blijven van een betrouwbare leverancier in de digital sign industrie. Ervaren professionals helpen klanten graag bij het vinden van de ideale toepassing voor de klantvraag. Samen met de andere bedrijfstakken IP Letters en IP Led kan IP Digital zo een totaalconcept aan signoplossingen bieden aan de signmakers.

IP Digital onderscheidt zich in de markt door het aanbieden van een eigen digital signage software oplossing. De software is eenvoudig in gebruik. Door de handige templates kan iedere signmaker zelf campagnes ontwerpen, publiceren en beheren. Het productassortiment van devices beperkt zich niet tot displays alleen. IP Digital biedt een eigen lijn aan van prachtig vormgegeven displays met ingebouwde Android player. Ook zuilen, holografische boxen, transparante lcd displays en een externe digital signage cloud player behoren tot het assortiment.

In het Sign Center van IP Digital kan het volledige productassortiment bekeken worden. In deze showroom van 90 mkunnen dealers ook met klanten afspreken en hen alle producten laten zien. Daarnaast zijn onze led- en lichtreclameproducten hier te zien. Ook vinden de dealertrainingen plaats in ons Sign Center.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten