Bedrijf

Contactinformatie SalesRed Business Software

Adres
West Kinderdijk 122
2953 XR Alblasserdam
Nederland
Telefoonnummer
+31 (0)78-7070920
Website
www.salesred.nl
E-mail
info@salesred.com

SalesRed online bedrijfssoftware voor snelheid, overzicht en het voorkomen van fouten.

SalesRed Business Software is de gebruiksvriendelijke oplossing om uw bedrijf succesvol te maken in Offertes, Facturatie, CRM, Werkvoorbereiding, Klantbeheer, Planning, Statistiek en Calculaties.
Keuze uit 8 slimme modules allemaal in één programma online, modules met veel mogelijkheden voor uw unieke werkwijze.
 

Offertes
Het uitgangspunt van SalesRed is sneller & consequent offertes opmaken, voor bedrijven die snel willen inspelen op een aanvraag.
 

Calculaties
Wat voor een offerte ook gecalculeerd moet worden SalesRed is de beste oplossing voor een gedetailleerde prijsopbouw, met staffelprijzen, meerprijzen en nacalculatie.
 

Relatiebeheer
Administratie verzorgd tot in de puntjes, hoeft u niks dubbel in te voeren en kunt u alle data omtrent relatiebeheer realtime volgen. Makkelijk nieuwe relaties aanmaken en bestaande relaties beheren.
 

Werkvoorbereiding
Met SalesRed kunt u werkvoorbereiding zien als het simpel toevoegen, beheren en toepassen van afleverbonnen, werkbonnen en inkooporders. Alles verwerkt in dossiers zodat u overzichtelijk te werk kan gaan. Simpel en snel uw werk voorbereid. Met ondersteuning van SALESRED MOBILE is nu ook uw werkvoorbereider mobiel actief en online inzetbaar.
 

E-CRM
We zijn eigenlijk de enige die dit E-CRM noemen, reden daarvoor is dat we vinden dat uw klantenrelaties efficiënter moet kunnen en dat doen we uiterst innovatief!
 

Planning
We nemen dat stukje planning uit handen door alle gebruikers gezamelijk te koppelen met een agenda voor de deadlines, in combinatie met een Pinboard en CRM.
 

Statistiek
Weet hoe uw bedrijf er financieel voor staat en zie de verkoop van uw bedrijf in. Diagrammen en grafieken direct zichtbaar in periode en meer, zo blijft u up-to-date!
 

Facturatie
Maak de verschillende facturen aan in SalesRed en doe zelf de factuurbewaking, mocht het in uw situatie nodig zijn dan koppelen we het bijv. aan Exact Online, Twinfield, Sage of een ander boekhoudprogramma.

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten