Bedrijf
Si'bon

Contactinformatie Si’bon

Adres
Westerdreef 5
2152 CS Nieuw Vennep
Nederland
Telefoonnummer
0252 621 831
Faxnummer
0252 621 835
Website
www.sibon.nl
E-mail
info@sibon.nl

Si’bon is de brancheorganisatie voor binnen- en buitenreclame.

Als dé overkoepelende organisatie voor sign biedt Si’bon een brede dienstverlening aan haar leden. Op vele vlakken ondersteunt SI’BON de aangesloten bedrijven. Met meetings, seminars, excursies, bedrijfsbezoeken en nieuwsbrieven worden de aangesloten signbedrijven op het gebied van technische ontwikkelingen, trends en innovaties, interne organisatie, branche-ontwikkelingen en wetgeving geïnformeerd.

Ter verbreding van de vakkennis biedt SI’BON een gevarieerd pakket van cursussen en trainingen aan en zet zij zich daarnaast in voor de ontwikkeling van de MBO beroepsopleiding Signmaker. Si’bon is voor duurzaam samenwerken, de grondlegger voor de sign-cao en veilig werken.

Landelijk netwerk
Bij de brancheorganisatie SI’BON is het belang van samenwerking tussen de signbedrijven groot. De gezamenlijke kennis van ondernemerszaken en technische vraagstukken staat ter beschikking van elk aangesloten signbedrijf. Ook voor reclameprojecten die op meerdere plaatsen in het land dienen te worden gerealiseerd, kan het netwerk van signbedrijven efficiënt voor een lokale invulling zorgdragen. Via een uitgebreide database van specialismen, die alleen voor alle aangesloten bedrijven beschikbaar is, kan het Erkend Signbedrijf een beroep doen op een collega signbedrijf. Daarnaast biedt SI’BON de signbedrijven ook gelegenheid om met elkaar in contact te treden op een sportieve middag, tijdens een meeting of bij een educatieve cursus.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten