Beursnieuws

Dit jaar ligt de focus bij Ritrama, de Italiaanse fabrikant van zelfklevende folie, tijdens Fespa Berlijn op: ‘Easy Application Solutions’.

RI-Dot, meer dan welk ander product dan ook, is het vlaggenschip van het assortiment Easy Application Solutions van Ritrama. Een 100μ monomeer vinyl, zowel beschikbaar als een transparante en witte printfilm met een glanzende of matte afwerking.

Het belangrijkste kenmerk is de nieuwe ‘drop coat’ techniek voor het aanbrengen van de lijm. De niet-klevende delen tussen dit puntpatroon zijn groter dan bij traditionele producten met luchtkanalen, aldus Ritrama, en laten toe dat alle lucht gemakkelijk wordt verwijderd wanneer de film wordt aangebracht. “En dat zonder lelijke luchtbelletjes achter te laten.”

Transformatie

Ritrama biedt nog tal van andere producten voor het snel transformeren van muren, ramen en vloeren in restaurants, hotels, kantoren, winkels, winkelcentra en dergelijke. Onder andere de speciale Deco-Wall, Floor Talker en Window Graphics series van printmedia en laminaten.

Ritrama, Fespa Global Print Expo 2018 (Berlijn, 15 tot 18 mei 2018) – hal 6.2, stand D30.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.