Beursnieuws

Mutoh presenteert zijn meest recente grootformaat en desktop digitale printoplossingen voor sign en display, dye-sublimatie, direct-to-rigid/objectapplicaties op drupa.

De ValueJet 1638UH, een 64 inch brede hybride led UV-printer beleeft zijn EMEA-première in Düsseldorf. Deze printer kan direct printen op een grote variëteit aan harde en flexibele materialen. De printer is voorzien van een dubbele rij printkoppen voor hoge snelheid en twee led UV-lampen voor een kortere droogtijd. De machine levert prints tot een resolutie van 1440×1440 dpi en is geschikt voor toepassingen met korte kijkafstand.

vuluejet426ufHighlights

Andere Mutoh highlights in Düsseldorf zijn de ValueJet 426UF desktop UV-led printer, de nieuwe ValueJet X-serie sign- en displayprinters en de op Fespa gelanceerde ValueJet 1938TX direct-to-garment printer.

Dtg-printer

valuejet1938txDie laatste is een 75″ (1910 mm) brede machine met twee verspringende printkoppen. De printerfabrikant richt zich hiermee op het maken van samples of short run on-demand en lokale digitale productie van kleding, stoffering, mode, zwemkleding, interieurstoffen, huishoudtextiel, vlaggen et cetera. De VJ-1938TX gebruikt Mutoh’s direct sublimatie en directe disperse inkten om te printen op open en gesloten polyester-gebaseerde stoffen, alsook Mutoh’s gepigmenteerde textielinkten voor direct printen op katoen, viscose en stoffen die bestaan uit een gemengde vezels.

Mutoh – hal 9, stand C22

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.