Editorials

Trouwe lezers van dit vakblad zal het direct opvallen, Sign+ Magazine heeft een nieuwe jas. De oude was na bijna 10 jaar gedateerd en voldeed niet meer aan het veranderende leesgedrag. Voor iedere ondernemer geldt dat hij inzicht moet hebben in het denken en doen van de klant. Alleen dan kun je inspelen op zijn behoeften en wensen en hem toegevoegde waarde bieden, relevant zijn.

Wij zijn een sterk merk dat zowel offline als online opereert. Sign.NL is uitgegroeid tot het leidende online platform voor de maakindustrie op het gebied van visuele communicatie. Met maandelijks tussen de 10.000 en 12.000 unieke bezoekers, goed voor gemiddeld 100.000 tot 140.000 pageviews, zijn wij een vaste waarde in de dagelijkse routine van veel signmakers en aanverwante bedrijven.

Kracht van print

Maar onze offline aanwezigheid, acht keer per jaar als vakblad plus onze Wrap it! special, is ook nog steeds relevant in de ‘customer journey’ – ik spreek liever van klantreis – van relaties, zo blijkt uit interviews met onze lezers. De inhoud, een combinatie van vaktechniek en ondernemersinformatie samengesteld door een betrokken onafhankelijke redactie, wordt op prijs gesteld. Daar gaan we mee door, alleen presenteren we het op een andere manier. Want wij zijn overtuigd van de kracht van print.

Netwerken

Ment Kuiper, directeur van CustomerTalk, constateert in Trenddoc 2018 dat het leesgedrag online stagneert. We gaan meer offline ‘echt’ lezen en gebruiken online steeds meer voor korte berichten en video’s. Niet alle online ontwikkelingen leiden tot succes, en fysieke bijeenkomsten trekken weer meer mensen. Daarom geloven wij ook nog steeds in de kracht van beurzen en netwerkbijeenkomsten, waar u ons regelmatig zult tegenkomen. Het hoogtepunt wordt, wat ons betreft, dit najaar de uitreiking van de Sign+ Award 2018. U doet toch ook mee? Meer informatie vindt u in  Sign+ Magazine en op de speciale website www.sign.nl/award.

Wouter Mooij,
hoofdredacteur Sign+ Magazine

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.