Columns & Weblogs

De eerste berichten over een eventuele economisch mindere periode komen in de media, en sommige figuren blijken daar nog gevoelig voor te zijn ook.

Dat we een of andere idioot in de VS hebben zitten die luistert naar de naam Trump, maar hij op zijn plaats niet luistert naar zijn eigen volk, andere landbestuurders en zijn eigen adviseurs, dat weten we inmiddels.

Lomp

Nog even volhouden en deze man, die het belangrijkste land ter wereld bestuurt als een bedrijf in plaats van een land, kan weer vervangen worden door een Obama-type.

De veelbesproken muur van 8 miljard dollar en het dreigen met een handelsoorlog met China, zijn allemaal lompe acties zonder enig besef van gevolg. Trumpje zelf sterft toch als miljardair, dus maakt zich vast geen zorgen over de miljarden andere mensen op onze wereldbol.

Brexit

En dan de Brexit die wel of niet gaat komen en is veroorzaakt door het ongeschoolde ‘eigen volk’ in de UK die geen vreemdelingen dulden. Volgens mij gaat deze gewoon niet door en komt er een nieuw referendum waar ook de normaaldenkende Engelsman en vrouw zijn of haar stem gaat uitbrengen. Einde Brexit-shit en welkom terug bij de EU, let maar op.

Wij gaan lekker centen uitgeven dit jaar! Eerst naar de Sign & Print Expo in Gorinchem en dan weer investeren. Rollen met die knaken en lekker doorgaan waar we met z’n allen mee bezig zijn. Want van een eventuele nieuwe recessie wil ik echt niks weten. Dus laat je niet gek maken!

Piet Print

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.