Columns & Weblogs

De laatste tijd heb ik toch wel een apart gevoel. Je moet weten, ik ben al zeer lang signmaker en werk al sinds jaar en dag met gerenommeerde merken, zoals Avery, 3M en Mactac. Waar die gasten op het moment echter mee bezig zijn, weet ik niet.

3M stopt vrolijk met de monomeer en polymeer PVC-folies omdat ze menen daar niet genoeg meer aan te kunnen verdienen?! Poenscheppers dus in plaats van innovatieve applicatieadviseurs? Bij Avery vonden ze het nodig om van alles over te nemen en efficiëntie te behalen door alles op één hoop te schuiven. Dat gaat blijkbaar niet helemaal goed, volgens mijn leveranciers, die al maanden kampen met leveringsproblemen. In de wereld van Mactac verandert er ook veel en zijn de toekomstplannen rooskleurig, maar tot op de dag van vandaag heeft mijn contactpersoon ook zijn beloftes en aankondigingen nog niet allemaal waar kunnen maken…

Dus, ik ben gewoon vreemdgegaan! Als je jaren in de sleur van je leverancier, met zijn merken, aan het buffelen bent en je maakt ineens kennis met een nieuwe leverancier, voelt dat als vreemdgaan. Ik was er een weekje niet goed van omdat je denkt dat je de boel aan het belazeren bent.

En wat blijkt dan? De andere producten zijn ook best goed. Vergelijk het met koffie die je al jaren met suiker en melk drinkt en dit afleert vanwege je slanke lijn. Drie maanden later weet je niet beter en is de koffie ook zonder suiker en melk lekker.

Piet Print

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.