Piet Print

Lieve collega’s, we moeten de moed niet opgeven, maar ons creatieve hart voorlopig laten blijven kloppen. De wereld is in oorlog met een virus en ieder mens op aarde heeft daar last van.

Ook al ben je succesvol met ‘tijdelijke’ coronabusiness, dan nog heb je gevallen waardoor verdriet te bespeuren is. Er is toch geen fijnere situatie voor te stellen als die waarin de meeste mensen zich niet druk hoeven maken over het betalen van de facturen of het hebben van de zo gewenste sociale contacten.

De meesten van ons hadden, door business aan te passen en in te springen op de vraag naar corona-gerelateerde producten, de situatie redelijk onder controle. Maar nu het doorgaan van de beurzen en evenementen nog steeds onzeker is en de maatregelen aanhouden, komen we wel in de laatste-ademfase. De kers moet weer op de taart. De taartbodem is reeds gebakken. Nu nog de vulling en slagroom erop en we zijn weer vertrokken.

Herstel

Ik voorspel voor augustus een prachtig herstel van alle evenementen, met werk dat niet is aan te slepen. Daarna gaan alle beurzen open en zijn we weer vertrokken. Al riepen we vorig jaar veel te vroeg dat september wel weer ‘normaal’ zou gaan worden, kunnen we nu zeker zijn dat september een knaller gaat worden. Bereid je voor, zet alles op scherp, kalibreer je machines en vlieg er in.

Dus Sign BeNeLux, houd je nog even taai en geef de moed nu niet op!

Piet Print

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.