Native

HP breidt het Latex-assortiment uit met de nieuwe instapserie 630-Series, waardoor zelfs de kleinste drukkerijen kunnen profiteren van de beste witte inktervaring. HP PrintOS Design & eCommerce-oplossing wordt ook gelanceerd om de bedrijfsvoering te vereenvoudigen en drukkerijen te helpen hun online activiteiten te stimuleren.

Op 19 september lanceerde HP Inc de nieuwe HP Latex 630-printerserie, waarmee HP’s Latex-assortiment wordt voltooid en witte inkttechnologie beschikbaar wordt gesteld aan Print Service Providers (PSP’s) van alle groottes.

Nieuwsoverzicht:

 • Levendige kleuren – nu meer haalbaar dan ooit dankzij de kracht van witte inkt.
 • Ga verder – met milieucertificeringen en kartonnen cartridges.
 • Groei online – HP PrintOS Design & eCommerce onthuld om PSP’s te helpen online kansen te grijpen.

Op 19 september lanceerde HP Inc de nieuwe HP Latex 630-printerserie, waarmee HP’s Latex-assortiment wordt voltooid en witte inkttechnologie beschikbaar wordt gesteld aan Print Service Providers (PSP’s) van alle groottes. Witte inkt stelt gebruikers in staat om een indrukwekkender scala aan signage- en decoratieopdrachten te produceren met verbluffende beeldkwaliteit en kleuren die van de pagina afspatten, waardoor aandachttrekkende campagnes voor eindklanten worden gecreëerd.

De nieuwe HP Latex 630-serie bundelt de toonaangevende latexfuncties, zoals witte inkt, in een compacter en betaalbaarder formaat.

De HP Latex 630-serie, net als de rest van HP’s Latex-portfolio, stelt bedrijven in staat om meer duurzame printdiensten aan te bieden: met op water gebaseerde latex inkten die vrijwel geen chemicaliën of geuren afgeven; milieucertificeringen zoals UL ECOLOGO® en EPEAT®; en kartonnen cartridges die plastic verminderen door gebruik te maken van 100% gerecyclede en recyclebare kartonnen verpakkingen, evenals gerecycled plastic uit HP’s gesloten kringloopproces, inclusief plastic van consumentenflessen.

‘Betaalbaarder formaat’

“De nieuwe HP Latex 630-serie bundelt onze toonaangevende latexfuncties, zoals witte inkt, in een compacter en betaalbaarder formaat, waardoor zelfs de kleinste drukbedrijven moeiteloos hoogwaardige signage- en decoratieapplicaties kunnen leveren en marges kunnen verhogen”, aldus Daniel Martinez, General Manager, HP Large Format. “Naast de hardware blijven we innoveren op het gebied van services en oplossingen, met nieuwe cloudgebaseerde functionaliteiten van HP Print OS waarmee gebruikers die weinig tijd hebben, opdrachten vrijwel overal kunnen verwerken en controleren.”

De HP Latex 630-familie biedt verschillende opties en functies, waaronder:

 • Keuze uit vier SKU’s:
  o De HP Latex 630 en HP Latex 630 W – de laatste met witte inkt functionaliteit
  o HP Latex 630 en 630 W Print & Cut – waarmee klanten de mogelijkheid hebben om te upgraden naar een dual-device oplossing, met print- en snijfunctionaliteit
 • Tijdbesparing – met een geautomatiseerd front-loading systeem en eenvoudige, snelle laad-/losworkflows
 • Gemakkelijke herafdrukken – met in-printer opslag tot 10 GB
 • Verbluffende beeldkwaliteit – met HP Pixel Control Technology en nieuwe printkoparchitectuur voor scherpere kleine tekst, allemaal bij standaardsnelheden van 14 m2 (150 ft2) per uur
 • Software standaard inbegrepen – SAi RIP-oplossing wordt direct meegeleverd

Win online zakendoen en vereenvoudig operaties

Als onderdeel van een voortdurende focus op het helpen van PSP’s om hun productiviteit te verbeteren en hun bedrijf te laten groeien, heeft HP ook HP PrintOS Design & eCommerce aangekondigd – een intuïtieve web-to-print oplossing die waardevolle tijd bespaart met vereenvoudigde ontwerpmogelijkheden voor printtoepassingen, efficiënte productiepaden en stapsgewijze begeleiding over hoe PSP’s het kunnen integreren met hun bestaande e-commerce winkel.

HP Latex 630 Print and Cut Plus Solution levert niet alleen nieuwe mogelijkheden met een geweldige kwaliteit op, maar ook een handige print- en snijworkflow.

“We besteden veel tijd aan het luisteren naar printaanbieders over wat ze nodig hebben om te groeien, en een belangrijk gebied was het evolueren van hun e-commerce mogelijkheden en het beter verbinden van de front- en back-ends van hun bedrijf”, voegt Daniel Martinez toe. “HP Print OS Design & eCommerce is ons antwoord, waarmee PSP’s op een snelle en eenvoudige manier hun online shop kunnen verbeteren, evenals nieuwe manieren om bestellingen te verwerken en taken te automatiseren.”

De Design & eCommerce-oplossing wordt beschikbaar gesteld in geselecteerde landen binnen het HP PrintOS-aanbod aan abonnees van het HP Professional Print Service Plan (PPSP) ‘Plus’-niveau, waardoor het PPSP-aanbod aantrekkelijker wordt voor kleine en middelgrote PSP’s. HP’s Professional Print Service Plans zijn ontworpen om bedrijfsbehendigheid mogelijk te maken, uptime te maximaliseren en leermogelijkheden en ondersteuning te bieden.

Met HP PrintOS Design & eCommerce beschikken bedrijven over een intuïtieve web-to-print oplossing.

Voor meer informatie over HP Print OS Design & eCommerce en HP Professional Print Service Plans kunt u de hier de website bezoeken.

Beschikbaarheid

De HP Latex 630, HP Latex 630 W, HP Latex 630 Print & Cut Plus en HP Latex 630 W Print & Cut Plus worden verwacht vanaf 19 september 2023 beschikbaar te zijn in belangrijke markten wereldwijd.

De HP Print OS Design & eCommerce-oplossing wordt verwacht vanaf november beschikbaar te zijn in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Australië en Nieuw-Zeeland. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een lokale verkoopvertegenwoordiger.

Webinar: Discover how HP Latex 630 Printer series unlocks new possibilities           

Moeiteloos en veilig afdrukken met witte inkt – hoe werkt het? Doe met ons mee op 27 september om 10:00 GMT om meer te weten te komen over onze nieuwste innovatie: de Latex 630-printerserie.

Registreer nu!

 1. De meest eenvoudige/en beste witte inkt ervaring is te danken aan transparante inktonderhoud met het Automatische Inkt Recirculatiesysteem tussen de HP Latex 832 Inktmix en de HP 832 Witte Latex Inktcartridge. Dit zorgt ervoor dat de witte inkt voortdurend circuleert en niet neerslaat. Het is eenvoudig om de witte printkop uit de houder te verwijderen en op te slaan in een offline rotatiekamer wanneer er niet met witte inkt wordt afgedrukt. Dit voorkomt onnodig verlies van witte inkt en voorkomt dat de witte printkop verstopt raakt vanwege de dichte chemie van de witte inkt. Alle witte afdrukmodi zijn beschikbaar bij verschillende witte inkt dichtheden om verschillende niveaus van dekking te krijgen (spot, onderdompeling, overdompeling en 3-laags – tot 260% witte inkt dichtheid).
 2. Gebaseerd op interne concurrentieanalyse met openbare informatie. Van toepassing op HP Latex-technologie in vergelijking met concurrerende grootformaat afdrukalternatieven met oplosmiddel- en UV-technologieën. Raadpleeg de individuele productinformatiebladen voor meer informatie op hp.com/go/latex.
 3. UL ECOLOGO® Gecertificeerde HP 832, Latex-inkten voldoen aan een reeks strenge overwegingen op het gebied van menselijke gezondheid en milieu. Voor certificeringen, zie http://www.ul.com/EL en http://www.ul.com/gg. Van toepassing op geselecteerde HP Latex-printers. EPEAT geregistreerd waar van toepassing/ondersteund. Zie epeat.net voor registratiestatus per land.
 4. De buitenste kartonnen doos van de Latex-inktcartridge is 100% recyclebaar via lokale karton/papierprogramma’s. De binnenste materialen, waaronder de inktzak en printkoppen, kunnen kosteloos worden teruggestuurd naar het HP Planet Partners-programma voor herverwerking van plastic onderdelen. Bezoek hp.com/recycle om te zien hoe u kunt deelnemen en voor beschikbaarheid van het HP Planet Partners-programma; het programma is mogelijk niet beschikbaar in uw rechtsgebied. Waar dit programma niet beschikbaar is, en voor andere verbruiksgoederen die niet zijn opgenomen in het programma, raadpleeg uw lokale afvalautoriteiten voor de juiste verwijdering.
 5. Standaardmodus (Generieke SAV-kalender) 6-pass, 6 kleuren, 110% inkt dichtheid. Gebaseerd op interne HP-testen op MACTAC JT 8500 WG-PG. De afdruksnelheid kan variëren als gevolg van het adaptieve afdrukmechanisme, dat is ontworpen om defecten in de beeldkwaliteit te voorkomen.


			
			

Inschrijven nieuwsbrief

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten