Native

Vink VTS is al jaren Di-Noc Master distributeur van 3M, maar voert sinds 2020 ook interieurfolies van Bodaq als aantrekkelijk geprijsd alternatief. Volgens John Overbeek is de vraag naar interieurfolies ‘booming’. Hij is dan ook blij dat Vink VTS het productassortiment van Bodaq heeft kunnen uitbreiden van 95 naar 200 kleurdessins.

Vink VTS breidt assortiment Bodaq interieurfolies aanzienlijk uit

John Overbeek, Vink VTS: “Samen met Appcademy geven we in Wormerveer periodiek ook trainingen voor het plakken van interieurfolies.”

Bodaq interieurfolie is een hoogwaardige kwaliteit zelfklevende film die bijzonder geschikt is voor het restylen of renoveren van het interieur in uiteenlopende ruimtes. Gladde oppervlakken kunnen hiermee in een mum van tijd een metamorfose ondergaan. De Airfree lijmtechnologie zorgt voor een makkelijke montage zonder luchtbellen op muren, panelen en deuren, maar ook meubilair zoals balies, kasten en keukens kunnen onder handen worden genomen.

Resimdo Duitsland

“Vink VTS brengt Bodaq interieurfolie in Nederland vanaf het begin op de markt in samenwerking met Resimdo Duitsland”, vertelt business development manager John Overbeek. “Eerst voerden we een eigen collectie van 95 kleurdessins, maar sinds kort hebben we het complete assortiment van Resimdo opgenomen. Daardoor kan de Nederlandse markt nu beschikken over 200 kleurdessins van Bodaq. In Wormerveer zijn we voorraadhoudend voor deze complete productrange. Dit betekent ’s middags voor half zes besteld, morgen in huis.”

Het Bodaq-assortiment omvat zowel single colours als folies met eindeloze variaties aan houtmotieven, een steen-, metaal- of marmerlook en talloze structuren (Texture). Overbeek: “Een omvangrijke range waarmee vrijwel elke interieurwens is in te vullen. Of het nu gaat om de uitstraling van kantoren, ziekenhuizen, zorginstellingen, hotels, winkels, woningen of het interieur van schepen, het juiste product zit er altijd tussen. Aantrekkelijk geprijsd, zodat je er als signmaker goed mee uit de voeten kan bij opdrachtgevers. De vraag is er. Dat hebben we afgelopen september wel gemerkt op de Interieur Collectie Dagen in Gorinchem. Ook interieurbouwers zijn geïnteresseerd in de mogelijkheden die zelfklevende folie biedt. Dat moet signmakers aan het denken zetten.”

Touch & Feel

De kleurdessins van Bodaq zijn per strekkende meter bij Vink VTS te koop. “Van alle 200 kleuren hebben we ook A5-samples op voorraad die voor een gereduceerd tarief beschikbaar zijn. Daarnaast werken we aan een grote kleurcollectie – Touch & Feel – met daarin echte monsters van de folie, zodat je de textuur ook kunt voelen.”

Overbeek somt nog een paar kenmerken op van de Bodaq interieurfolie: “Antibacterieel oppervlak, duurzaam, brandklasse B1 en vuilafstotend.” De zusterbedrijven van Vink VTS in de omringende Europese landen kunnen vanaf nu ook putten uit de voorraad in Wormerveer. Overbeek: “In de toekomst zal het Bodaq-verhaal breder in Europa worden uitgewerkt.”

Sign & Print Expo

Het uitgebreide assortiment van Bodaq is te bewonderen tijdens Sign & Print Expo in Gorinchem (stand: E106), waar Vink VTS een stand heeft van 152 vierkante meter. Overbeek: “Hier beplakken we verschillende interieurobjecten en laten we onder andere zien hoe je een witte keuken een totaal andere look kunt geven. Overigens geven we samen met Appcademy in Wormerveer periodiek ook tweedaagse interieurfolietrainingen. Verder zullen we ons op de beurs presenteren samen met het team van het vorig jaar overgenomen Screen Products.”

Vink VTS
Industrieweg 38
1521 NE Wormerveer
+31 (0)75 647 0670
vink.vts@nl.vink.com
www.vinkvts.nl

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten