Partnernieuws

Het is een druk jaar geweest, waarin je werknemers het gehele jaar hard heeft gewerkt. Alle deadlines zijn gehaald, de omzetcijfers zijn gestegen en klanten geven aan hoe blij ze met jullie zijn. Hoe kan je het beste je werknemers bedanken voor al dat harde werk? Er zijn verschillende manieren om het personeel te bedanken. Je kunt bijvoorbeeld met een groot kerstcadeau uitpakken of een dagje weg organiseren. Wij geven je in deze blog 3 tips hoe jij op een leuke manier dankjewel kan zeggen tegen je personeel. 

Tip 1: Organiseer een teamuitje

Om voor echte ontspanning te zorgen, is het een leuk idee om je werknemers een dagje ergens mee naar toe te nemen. Dit kan vanalles zijn, denk bijvoorbeeld aan een sportdag waarbij jullie verschillende team activiteiten gaan doen. Een competitie zorgt ervoor dat je werknemers gemotiveerd zijn om te winnen. Bovendien bouwen teamactiviteiten meteen vertrouwen op en creëer je een persoonlijke band tussen je werknemers. Je zou de dag kunnen afsluiten met een leuke barbecue en een feestavond waarin er karaoke wordt gedaan. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om naar een bierbrouwerij te gaan of naar een bepaalde stad met verschillende historische monumenten. Of ga naar een escaperoom waarbij je in teams tegen elkaar speelt en moeilijke vraagstukken moet oplossen. Er zijn zoveel leuke uitjes te bedenken, kijk vooral waar jouw werknemers de meeste plezier uit halen. 

Tip 2: Doe een online pubquiz

Mocht het door de huidige corona-omstandigheden eerder aan te raden zijn om online een leuke activiteit te organiseren, kies dan voor een online pubquiz. Dit kan je makkelijk en snel  organiseren door een pubquiz bedrijf in te huren. Dit bedrijf zal de online pubquiz live presenteren vanuit een feestelijke studio. Hierdoor zal er nog steeds interactie ontstaan en behoudt het de sfeer van een pubquiz. Dit is extra belangrijk omdat mensen bij online meeting snel afhaken of afgeleid zijn. Ook zullen zij de uiteindelijke scores optellen. Voor de pubquiz kan de organisatie teams maken waarbij elk team, in een aparte chat, kan overleggen en de vragen kan beantwoorden. Deze vragen worden ingevuld door een automatisch antwoorden systeem. De top 3 beste teams winnen een prijs. 

Tip 3: Virtuele kerstmarkt

Aan het einde van het jaar is iedereen in de feeststemming. Met oudjaarsdag en kerst willen we graag tijd doorbrengen met onze collega’s, familie en vrienden. Als organisatie kan je aan het einde van het jaar een virtuele kerstmarkt organiseren. Werknemers lopen dan virtueel rond zoals bij een realtime kerstmarkt. Hierbij zijn alle factoren aanwezig voor een goede jaarafsluiting: het online borrelen, een hapje, drankje, spelletjes en niet te vergeten de kerstpakketten. De virtuele kerstmarkt sluit je natuurlijk af met een digitale borrel. 

Er zijn zoveel leuke manieren om je personeel te bedanken. Ga voor een outdoor activiteitendag, organiseer een online pubquiz of regel een virtuele kerstmarkt waarmee je het personeel verrast met de beste kerstpakketten. Je werknemers zullen dankbaar zijn voor het organiseren van deze leuke activiteiten.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.