Partnernieuws

Hoewel promotie en presentaties steeds meer online gebeuren, maakt drukwerk nog altijd indruk. Denk eens aan bedrukt shirt met een leuke slogan waarbij u uw bedrijf of vereniging op een event promoot. Dat spreekt nog altijd meer tot de verbeelding dan een Facebook bericht of mailing.

Bedrukte bedrijfskleding

Bedrukte bedrijfskleding zien we in het dagelijks leven veel terug. Bedrijven willen hun identiteit uitstralen naar hun publiek en klanten. Het geeft aan dat het personeel zich eensgezind presenteert. Uniform geprinte bedrijfskleding maakt een nette indruk op relaties en klanten. Maar ook promo-acties krijgen net wat meer cachet als het promoteam uitrukt in bedrukte shirts.

Voorbeelden van bedrukte T-shirts en bedrijfskleding.

Kleur, pasvorm en bedrukking zijn uiteraard geheel op de wensen van de gebruiker af te stemmen. T-shirts bedrukken in alle maten is uiteraard mogelijk. Bedrukking vindt op elke positie van het shirt plaats: voor, achter, op de mouw of op de borst. Afbeeldingen en letters worden haarfijn geprint.

Offline communicatie

Uiteraard kan een bedrukt t-shirt gepaard gaan met ander (zakelijk) drukwerk, zoals folders/flyers, visitekaartjes, briefpapier of banners. Op beurzen, maar ook op een netwerkevent is het nog heel gebruikelijk om deze offline communicatie te benutten. Ze hebben een hoge zichtbaarheid en zijn snel in gebruik.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.