Partnernieuws

Op elk festival kom je ze wel tegen; de kluisjes. Via evenementen lockers huren, kunnen evenementenbureaus hun lockers huren. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende lockers dat het voor veel mensen niet meer bij te houden is. Welke locker is nu het veiligst en waar kan ik nu zeker veilig mijn spullen in stoppen? 

Kluisjes met sleutels

In verschillende clubs zie je vaak nog kluisjes met een sleuteltje, waar je zelf geld in moet doen. Zodra je hem openmaakt, kan je hem niet nogmaals op slot doen. Dit is dus vaak puur voor je jas of spullen die je pas weer aan het einde van de avond nodig hebt. Vaak voor een festival is dit niet handig. Tussendoor wil je toch vaak nog even wat pakken in je kluisje zodat je daar niet de hele dag mee rond loopt of in de avond als het koud wordt dat je nog een trui kan pakken uit je kluisje. Als je een sleutel hebt, dan heeft één iemand die natuurlijk en vaak deel je op een festival toch wel je kluisje. Als je elkaar kwijtraakt, kan de één wel in het kluisje en de ander niet. Dat is natuurlijk niet handig. Het andere risico is ook nog dat je de sleutel kwijt kan raken, waardoor je helemaal niet meer bij je spullen kan. Het enige voordeel is dat alleen jij de sleutel hebt en niet iemand zomaar in het kluisje kan.

Elockers 

Tegenwoordig zijn er nog maar weinig festival met kluisjes met sleutels. De meeste festivals gebruiken de elockers. Het is zowel een voordeel voor de werknemers van het festival als voor de gebruikers van de lockers. Tijdens het festival hoeven de werknemers alleen maar een betaling te doen met de bezoeker en een code te geven. Aan het einde van de avond hoeven er ook geen medewerkers meer aanwezig te zijn om de sleutel aan af te geven. Voor de bezoekers is het ook handig om een code te hebben, want dan kunnen ze deze delen met degenen met wie zij een kluisje delen. Zo kan iedereen die in het kluisje moet zijn te allen tijde in het kluisje. Het enige gevaar is dat iemand anders de code van het kluisje ziet en het kluisje open kan breken, maar als iemand een sleutel zou verliezen kan dit ook het geval zijn. Vandaar dat de elocker dus efficiënter werkt.

Naast Elockers wordt er aanzienlijk meer gebruik gemaakt van Smart lockers, met deze type lockers stel je gemakkelijk lockers ter beschikking aan de gebruikers. Via een online platform worden alle aankopen en verhuringen gemonitord, door deze online omgeving behoud je controle. 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.