Winnaars Sign+ Award 2022 bekend

De vakjury van de Sign+ Award 2022 heeft haar keuze gemaakt. Van de 75 ingezonden projecten zijn in totaal vijftien projecten genomineerd in vijf categorieën. Daarnaast zijn vier extra projecten uitgekozen die kans maken om de Fespa Nederland Innovatie Award te winnen. De winnaars zijn 4 oktober bekendgemaakt tijdens een feestelijke avond in Musis Arnhem. Daar werden ook de overall winnaar van de Sign+ Award 2022 en de favoriet van het publiek gehuldigd.

De volgende editie van de Sign+ Award is in 2024. Projecten die zijn gerealiseerd na 1 juli 2022 kunnen meedingen naar deze prijs. Dus ben je bezig met een mooi project? Documenteer het goed, maak er mooie foto’s van en stuur het in 2024 in voor de volgende editie. Wie weet sta jij dan in het najaar op het podium bij de uitreiking van deze gerenommeerde vakprijs.

Lees hier het bericht over de winnaars! Of bekijk de beeldimpressie van de uitreikingsavond en breng een bezoekje aan de portrettengalerij. Een korte aftermovie staat inmiddels ook online. De openingsact met laser is hier te zien.

Vertegenwoordigers van alle genomineerde bedrijven voor de Sign+ Award 2022 bij elkaar op het podium tijdens de uitreiking in Musis Arnhem. Foto: Koos Groenewold


Nominaties – Indoor Signage


Nominaties – Outdoor Signage

 


Nominaties – Interior & Architectural Signage

 


Nominaties – Voertuigreclame & Carwrapping

 


Nominaties – Tentoonstellings- & Evenementenbouw

 


Extra kanshebbers Fespa Nederland Innovatie Award

 

Hieronder vier ingezonden projecten voor de Sign+ Award die eruit sprongen vanwege innovatieve elementen. Dit kan gaan om het idee, de gebruikte techniek, het toegepaste materiaal of het totaalconcept. De jury heeft deze projecten niet genomineerd voor een van de categorieprijzen, maar wel bestempeld als ‘extra kanshebbers’ voor de Fespa Nederland Innovatie Award.


Bekijk hieronder de compilatievideo van onze sponsoren

.


Sponsoren


Tevens wordt de Sign+ Award 2022 ondersteund door de volgende ambassadeurs:

Glasfolie SuncontrolSI’BON en Techniek Nederland

.

De Sign+ Award 2022 is een initiatief van Sign+ Magazine / Sign.NL