Over de Award

De Sign+ Award is een tweejaarlijkse vakprijs voor de sign- en displaybranche die wordt georganiseerd door het vakblad Sign+ Magazine, een uitgave van Eisma Businessmedia. De Sign+ Award bestaat in deze opzet sinds 2002 en wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd. Voor de Sign+ Award 2022 kan worden ingeschreven in vijf categorieën:

Indoor Signage

.

Outdoor Signage

.

Interior & Architectural Signage

Voertuigreclame & Carwrapping

Tentoonstellings- & Evenementenbouw

Aan de wedstrijd kan (gratis) worden deelgenomen door bedrijven die actief zijn in of affiniteit hebben met de signbranche. Inzendingen moesten uiterlijk binnen zijn op 22 juni 2022.

Vakjury

Alle projecten worden beoordeeld door een vakjury. De vakjury bepaalt in elke categorie drie genomineerden. Deze genomineerde projecten worden gepresenteerd in Sign+ Magazine nummer 6, maar ook online, op sign.nl/award.

Let’s Impress!

Prijzen

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 4 oktober 2022 in Musis Arnhem worden de door de vakjury bepaalde winnaars bekendgemaakt. Alle inzenders worden voor deze avond uitgenodigd. Elke categorie kent een categoriewinnaar. Eén van die categoriewinnaars wordt tevens uitgeroepen tot overall winnaar van de Sign+ Award 2022. Alle categoriewinnaars krijgen een Award. De overall winnaar krijgt bovendien een geldbedrag van 1.000 euro. Maar zeker zo belangrijk bij het winnen van de Sign+ Award zijn de waardering en belangstelling van pers, collega’s en klanten.

Fespa Nederland Innovatie Award

Ook deze editie maken alle inzenders kans op een extra prijs: de Fespa Nederland Innovatie Award. Bij het bepalen van de winnaar van de Innovatie Award 2022 wordt door de vakjury specifiek gekeken naar innovatieve elementen in het project. Deze award hoeft overigens niet op een van de genomineerden te vallen. Alle inzenders maken kans om deze prijs te winnen. De winnaar van deze award mag ook kosteloos deelnemen aan de Global Fespa Awards die in 2023 worden georganiseerd.

Publieksfavoriet

Daarnaast kan het publiek in het najaar (online) een stem uitbrengen op zijn favoriete project. Het genomineerde project dat tijdens de stemperiode de meeste stemmen krijgt, wordt uitgeroepen tot Publieksfavoriet.

Informatie

De wedstrijdvoorwaarden zijn hier te vinden.

Neem voor meer informatie contact op met de organisatie:

Redactie Sign+ Magazine | Sign.NLredactiesign@eisma.nl | telefoon 088-294 48 20

.


Sponsoren


Tevens wordt de Sign+ Award 2022 ondersteund door de volgende ambassadeurs:

Glasfolie SuncontrolSI’BON en Techniek Nederland

.

De Sign+ Award 2022 is een initiatief van Sign+ Magazine / Sign.NL