Jury Sign+ Award 2022 stelt zich voor

De vakjury van de Sign+ Award 2022, met van links naar rechts op de voorste rij: Robert-John van Burg, Hwie-Bing Kwee, Hans van de Schoot (voorzitter); op de achterste rij: Bart van Silfhout, Raymon Koggel en José Roelofs.


Hans van de Schoot (voorzitter van de jury) is mede-eigenaar en art director bij Visievormgevers in Oirschot. Hij heeft ruim veertig jaar ervaring in ruimtelijke communicatie en vormgeving. Hij was voorheen eigenaar van diverse ondernemingen in sign en ruimtelijke communicatie (Studio Schoot, Rebo Reclame en Dutch Deco).

José Roelofs is mede-eigenaar van Durft Sign | Wall | Deco in  Hoogvliet. Zij zit ruim twintig jaar in het vak, waar ze begon met autostripings. Inmiddels actief in voertuigreclame, naadloos fotobehang, indoor en outdoor reclame, decoraties en raamfolies. Durft is een klein bedrijf met veel ervaring en zoveel mogelijk productie in eigen huis.

Robert-John van Burg is eigenaar-directeur van Vendeloo Lichtreclame in Rotterdam. Met een achtergrond in commerciële elektrotechniek (HTS) nam hij het bedrijf in 2002 over van zijn vader. Het bedrijf, dat sinds 1980 in de familie is, is uitgegroeid tot een allround signbedrijf met lichtreclame als specialisatie.

Raymon Koggel is printspecialist en eigenaar-directeur van PanelPrint in Nieuwleusen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bedrukken van diverse materialen en akoestische oplossingen en levert kras- en slijtvaste panelen met prints voor binnen en buiten. PanelPrint won in 2020 de Overall Sign+ Award met het project ‘Sexy Loo’.

Hwie-Bing Kwee is directeur van Omnimark in Weesp, een familiebedrijf uit 1953 met als specialisatie fleetmarking, openbaar vervoer en aircraft graphics. Hij is tevens bestuurslid bij Fespa Nederland en actief met het bedrijf Moving Impact. Hij noemt zichzelf een ondernemer, bestuurder en dromer die nog elke dag bijleert van mede-ondernemers, ouderen en vooral jongeren.

Bart van Silfhout is docent bij het Horizon College in Heerhugowaard. Met ruim dertig jaar ervaring in de signbranche – onder meer als eigenaar van Signalo in Zwaag, dat hij in 2018 overdroeg aan zijn dochter – maakte hij vier jaar geleden de overstap naar het onderwijs. Als instructeur Sign en Digitale Vormgeving deelt hij zijn kennis met jonge mensen die het signvak in de toekomst gaan uitvoeren.

.


Sponsoren


Tevens wordt de Sign+ Award 2022 ondersteund door de volgende ambassadeurs:

Glasfolie SuncontrolSI’BON en Techniek Nederland

.

De Sign+ Award 2022 is een initiatief van Sign+ Magazine / Sign.NL