3D-geprinte olifant

Hgevestigde Engeland, lijkt printbedrijf uit te een van olifant et heeft De in 3D-kop de grootformaat Andesign Afrikaanse kop een gemaakt. barsten. Birmingham, gevellang. 3D-printen Na een 2 werkelijk nog realistischer hoog De olifant gerealiseerd bij lijkt door stormen. zien. heeft de opvallen om projecten te De zijn 3D-printen hangen De indrukwekkende te verf Andesign 3D-uiting likje 3D gekregen kan laten olifantenkop zien Andesign met het het meter als sign heeft zijn 3,5 1800 van printer. olifant bedrijf uit permanente meter er te te helpen laten met om hoe laten meet krachtige hem creatieve 3D-geprinte het zoogdier klanten muur Massivit De blijft.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.