Signnieuws

Fespa werkt samen met het non-profit 3D industrie-initiatief 3Dion, om de wereld van 2D en 3D printen samen te brengen op Fespa.

figures_paper_plastics_sandZoals de slogan ‘2D Printen ontmoet 3D Printen’ suggereert, stelt het initiatief bezoekers in staat om de mogelijkheden te verkennen van het toevoegen van 3D-print aan het huidige printaanbod.

In een speciale 3D Print Showcase (hal 8, stand A72) zullen verschillende 3Dion-leden een breed scala aan producten en diensten presenteren, waaronder Stratasys, 3D Systems, Makerbot en Roland DG.

Must-see

MakerBot_Printing1Sheldon Nazaré van 3Dion: “De Fespa 3D Print Showcase moet een ‘must-see’ zijn voor elke bezoeker, of het nu serieus de aanschaf van een 3D-printer overweegt of alleen maar nieuwsgierig is naar 3D printen en de mogelijkheden die het vertegenwoordigt.”

Thomas Meurers van 3Dion zal op vrijdag 22 mei om 11.30 uur in de Education Hub (Hal 8, stand 890) een presentatie verzorgen met als onderwerp ‘3D Printing – De beperkingen liggen in uw fantasie’.

Hal 8, stand A72

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.