Signnieuws

Stratasys grijpt de Première Vision Paris (5 tot en met 7 juli) aan voor de presentatie van de J850 TechStyle, een 3D-printer die speciaal is ontworpen voor direct-to-textile printen. Modeontwerpers en -fabrikanten kunnen direct op textiel en kleding 3D-printen met onbeperkte kleuren, transparantie en flexibele bedrukte materialen.

De J850 TechStyle van Stratasys.

Tijdens Première Vision Paris wordt een selectie getoond uit de SYSS 2Y22 Reflection Collection, gemaakt door enkele vooraanstaande en vooruitstrevende ontwerpers. De J850 voldoet volgens de fabrikant aan de unieke behoeften van design- en modefabrikanten, waaronder 3D-printen voor high-end, premium textiel en kleding, tassen en accessoires en schoenen. Tijdens de beurs zijn enkele 3D-geprinte kledingstukken en accessoires te zien die met behulp van de nieuwe direct-to-textile technologie zijn gemaakt.

Verbeelding de vrije loop

“We zijn verheugd om in Parijs te onthullen wat echt een baanbrekende technologie is in direct-to-textile printen”, zegt Shamir Shoham, VP Design bij Stratasys. “Onze TechStyle 3D-printer maakt haalbaar wat voorheen onmogelijk was en stelt modeontwerpers in staat hun verbeelding de vrije loop te laten met grenzeloze creaties en ongeëvenaarde flexibiliteit door middel van een breed scala aan stijve en flexibele materialen.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.