Signnieuws

Reclame kan nu overal in 3D. Het Rotterdamse productiebureau 3DHolland lanceert vandaag een campagne om websites, video's, drukwerk, product- en bedrijfspresentaties en andere reclame-uitingen geheel in 3D uit te voeren.

Dit betekent dat bedrijven en winkels hun klanten voortaan 3D-brilletjes mee naar huis geven om brochures en websites te bekijken en dat ook bij de reclamefolders in de brievenbus een 3D-brilletje zit. Niet alleen maakt dat mensen nieuwsgierig om juist die website of folder in 3D te bekijken, ook de boodschap zal veel indringender overkomen.

Studies
,,Studies hebben uitgewezen dat consumenten producten beter onthouden en dat de informatie langer blijft hangen als de reclame in 3D is uitgevoerd. De indruk is sterker en wordt acht keer beter opgeslagen in het geheugen. Dat zijn nu juist de belangrijkste pijlers van reclame," legt Pim Gravelijn van 3DHolland uit.

Promofilmpje
3DHolland is anderhalf tot twee jaar bezig geweest om de benodigde techniek te ontwikkelen en te perfectioneren. Op de website www.3dholland.nl/info staat een promofilmpje waarin wordt uitgelegd wat 3D voor de reclamewereld kan betekenen. Het bedrijf ziet grote mogelijkheden voor aftersales, bijvoorbeeld voor vakantieparken, pretparken en musea die hun gasten een 3D-brilletje mee naar huis geven om thuis een 3D-film over hun bezoek te kunnen bekijken.

Brilletjes
De techniek van 3D-reclame werkt hetzelfde als bij film of televisie. Een belangrijk onderdeel van de reclamecampagne vormen dan ook de speciale brilletjes die bedrijven en winkels als marketinggadgets aan hun klanten kunnen meegeven.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.