Signnieuws

De firma 3Dimerce uit Eindhoven is uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf Savantis 2009. De vakjury, waarin onder andere directeur Ron van Rijssel van Si'bon zitting had, maakte de uitslag donderdagmiddag bekend in De Flint te Amersfoort.

3Dimerce is specialist in het leveren van alle mogelijke 3D content services. Deze onderneming, die inmiddels veel internationale organisaties tot haar klantenkring mag rekenen, heeft gemiddeld acht stagiaires per jaar. Binnen het bedrijf staat plezier in het werk en respect voor de mensen in de onderneming centraal, constateert de jury. Voordat het Eindhovense bedrijf werd gekroond tot algeheel winnaar, sleepte het eerst al de prijs in de categorie Reclame, Presentatie en Communicatie in de wacht.

"De verkiezing van het Beste Leerbedrijf is een van de middelen die we inzetten om goed opleiden te bevorderen en bedrijven bij ons werk te betrekken", vertelt hoofd communicatie en marketing Marc van Zanten van Savantis. "Het is prachtig dat er zoveel bedrijven zijn, waar leerlingen de kans krijgen om het vak in de praktijk te leren." 3Dimerce wordt nu door Savantis voorgedragen voor de landelijke verkiezing Beste Leerbedrijf 2009, een initiatief van het Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.