Signnieuws

De Colorado 1650 en de UVgel 460-inkt van Canon zijn gecertificeerd met de 3M Performance Guarantee. Deze certificering geeft volgens de partijen aan dat voldaan wordt aan de hoogste kwaliteitsnormen.

De Colorado 1650-printer is een roll-to-roll-printer die is uitgerust met een flexibele, maar robuuste inktset en FLXfinish: een nieuwe benadering van LED-uitharding die gebruikers in staat stelt bij elke individuele printproductie te kiezen tussen matte of glanzende modi. In de praktijk betekent dit dat klanten verschillende esthetische eindresultaten kunnen leveren zonder de noodzaak om inkt of printmedia te wisselen.

Prestaties

Canon heeft nauw samengewerkt met 3M om de kwaliteit en de prestaties van UVgel-inkten op een breed scala aan 3M-printmedia te waarborgen. “Toen we met de ontwikkeling van onze innovatieve UVgel-printtechnologie begonnen, was het ons streven om alle voordelen van de bestaande inkttechnologieën te combineren tot één oplossing en onze klanten de mogelijkheid te bieden om met een zo breed mogelijk scala aan printmedia te werken”, zegt Dirk Brouns, Vice President Large Format Graphics van Canon Production Printing.

Kwaliteit

“Het is geweldig om te zien dat een producent van printmedia als 3M de UVgel-inkt en de prints van de Colorado 1650 heeft gecertificeerd met de 3M Performance Guarantee. Dit bewijst dat onze klanten een constant hoge kwaliteit en betrouwbare printresultaten kunnen bereiken. Ons groeiende klantenbestand kiest UVgel als voorkeurstechnologie, zowel voor printmedia die op grote schaal worden gebruikt als voor nieuwe categorieën, waaronder pvc-vrije printmedia.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.