Signnieuws
3M Fasara SH2CHMA, Cross Hairline mat, aangebracht op glas geeft de folie een mooi textieleffect.

3M is tijdens de Dutch Design Week (DDW) aanwezig om haar nieuwe serie 3M Di-Noc Glasfolies te presenteren. Deze innovatieve folies kunnen rechtstreeks op glazen oppervlakken worden aangebracht en zorgen voor verrassende effecten.

3M Architectural Markets biedt duizenden producten en patronen om binnen- (en buiten) oppervlakken mooi te restylen en van een nieuwe look te voorzien. Van vlak zoals glas, tot oneffen zoals een bakstenen muur of een 3D-gevormd meubelstuk.

Door de volledig transparante lijmlaag kan de 3M Di-Noc Glasfolie rechtstreeks op glazen oppervlakken worden aangebracht, waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan. In combinatie met glas is de nieuwe 3M Di-Noc Glasfolieserie veelzijdig genoeg om een ruimte compleet te transformeren en te vernieuwen.

3M Di-Noc DG-1528, aangebracht op de achterkant van een glazen tafel zorgt deze folie voor een speciaal effect.

Nieuwe patronen

Er zullen binnen deze Di-Noc Glasfolieserie 18 patronen worden geïntroduceerd, variërend van hout, metaal en textiel tot stenen designs, maar ook een witte en zwarte versie. Daarnaast wordt de 3M Fasara-reeks uitgebreid met een aantal nieuwe warme kleuren en tinten, waaronder geel, roze, beige en blauw. Deze nieuwe collectie biedt een breed scala aan mogelijkheden voor het decoreren van glazen oppervlakken, waardoor de beleving en ervaring van een omgeving wordt verbeterd of om privacy te creëren.

Er zijn aan de 3M DI-Noc Glasfolie range 18 nieuwe patronen en kleuren toegevoegd. Van houtsoorten tot metalen-, stenen- en textielstructuren.

Van 19 t/m 27 oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats, het grootste designevenement van Noord-Europa.

De oplossingen van 3M zijn te vinden in de Pennings Foundation Gallery, Geldropseweg 63 in Eindhoven (onderdeel van het Isola Design District). Daar worden de nieuwe versie van 3M Di-Noc Glasfolie en 3M Fasara Privacy folie gepresenteerd.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.