Signnieuws

Haan Reclamewerk uit Stiens is sinds kort Select Platinum Graphic Provider van 3M. Dit is het hoogste niveau van ondersteuning voor signmakers die werken met de folies van deze fabrikant. Het Friese bedrijf behoort nu tot een select gezelschap reclamebedrijven dat zich hiermee kan onderscheiden ten opzichte van collega-beletteraars.

Commercieel directeur Christiaan de Jong (links) van Haan Reclamewerk is zichtbaar ingenomen met het certificaat dat hem werd uitgereikt door Ruben van Raam van 3M.

Trots op certificaat

Commercieel directeur Christiaan de Jong van Haan Reclamewerk is zichtbaar ingenomen met het certificaat dat hem werd uitgereikt door Ruben van Raam van 3M. De signmaker maakt een sterke groei door en dat komt vooral door grote nationale accounts. Denk aan landelijke winkelketens, zakelijke dienstverleners, horecabedrijven en overheidsinstellingen. “Deze opdrachtgevers zullen de toegenomen expertise en de exclusieve garantievoorwaarden zeker waarderen. Als 3M nieuwe producten introduceert, gaan wij daar ook als eerste gebruik van maken. Dat is van onschatbare waarde omdat de folies zeer veel verschillende toepassingen kennen”, zo vertelt De Jong trots.

Decoratieve folies

De decoratieve folies van 3M worden bij Haan Reclamewerk gebruikt voor carwrapping, belettering, digitaal printen en bewegwijzering. Sinds vorig jaar is een aparte divisie van het bedrijf, Haan Raamfolie techniek, actief in de functionele folies. Daarbij kan worden gedacht aan zonwering, warmte-isolatie, inbraakwering en privacybescherming. De nieuwe certificering zal dan ook in alle gelederen van het bedrijf doorklinken.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.