Signnieuws

De nieuwe 4Web 6.3 versie van 4Cloud is standaard geschikt voor alle versies van 4Web en beschikt over gratis geavanceerde preflighting functionaliteit. Deze functie controleert de door de klant geüploade pdf-bestanden op fouten. Deze nieuwe functie moet bijdragen aan het drastisch terugbrengen van fouten in het bestel- en productie proces.

Uit diverse praktijktesten blijkt dat de nieuwe preflight module snel werkt. Zo wordt bijvoorbeeld een 100 MB groot en 1000 pagina's tellend pdf-document in minder dan één seconde gecontroleerd op fouten, zoals ontbrekende fonts, beschermde pdf's of verkeerde pagina-afmetingen ten opzichte van het door de klant geselecteerde substraat in het bestelproces.

Standaard
"Naast vele andere kleine verbeteringen en bug fixes in de nieuwe 6.3 versie, is de nieuwe preflight module de meest belangrijke innovatie van de Web-to-Print software", aldus Léon van Schie – algemeen directeur 4Cloud. Door dit als standaard functionaliteit toe te voegen aan de software hoopt 4Web meer klanten aan te spreken.

De nieuwe versie van 4Web is per direct beschikbaar voor alle gebruikers.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.