Signnieuws

Kilian Hintermann is de nieuwe ceo van swissQprint. Reto Eicher gaat over naar de functie van cto. De specialist in UV-inkjetprinters blijft zich richten op productontwikkeling.

Reto Eicher, momenteel ceo van swissQprint, draagt ​​met ingang van 1 januari 2021 het stokje over aan Kilian Hintermann. SwissQprint ontwikkelt en produceert sinds 2007 hoogwaardige UV-inkjetprinters.

Innovatie

Hintermann heeft vanaf de eerste dag een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het bedrijf. In zijn vorige functies als productmanager en hoofd van het recent opgerichte Print Solutions Center heeft hij zijn kennis van de producten opgedaan. Met een sterk en ervaren team achter hem kijkt Kilian Hintermann uit naar zijn nieuwe missie: “We zijn van plan om innovatie in de digitale printsector te blijven stimuleren en we willen de markt oplossingen bieden die zowel praktisch als concurrerend zijn.”

Functie

In zijn nieuwe functie als CTO zal Reto Eicher zijn inspanningen richten op productontwikkeling. Naast Hansjörg Untersander en Roland Fetting is hij een van de drie oprichters van het bedrijf: ze zijn allemaal nog steeds lid van het managementteam en blijven actief betrokken bij de bedrijfsvoering.

Zwitsers

Dit Zwitserse bedrijf heeft bijna 170 medewerkers, verspreid over de hele wereld, waaronder 110 medewerkers op het hoofdkantoor waar ook de ontwikkelings- en productiefaciliteiten zijn gevestigd. De verkoop en service voor de hoogstaande flatbed- en roll-to-roll-printers van swissQprint wordt afgehandeld door vijf dochterondernemingen en ongeveer dertig onafhankelijke partners over de hele wereld.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.