Signnieuws

De gemeente Rotterdam start een openbare aanbesteding voor de ontwikkeling en exploitatie van twee ledschermen voor in de gevel van het vernieuwde Topsportcentrum Rotterdam.

Deze LED-schermen, die naar verwachting circa 700 m2 groot worden, kunnen naast het programma van het Topsportcentrum, mededelingen, kunsttoepassingen en reclame, ook live beelden van sport- en andere evenementen uitzenden.

De huidige zwarte wanden van het vernieuwde Topsportcentrum Rotterdam moeten worden voorzien van twee spectaculaire led-schermen. Met de oplevering van het Topsportcentrum in zicht start de gemeente Rotterdam de aanbesteding hiervoor.

Ontwerp
De led-gevels zijn een onderdeel van het ontwerp van het gebouw, voorzieningen in het gebouw zijn dan ook al aanwezig. Toch worden ze apart van het gebouw ontwikkeld. De gemeente Rotterdam, ontwikkelaar en eigenaar van het gebouw, wil de specifieke kennis uit de markt benutten en is op zoek naar een combinatie van partijen die de led-gevels volgens het concept van ‘design, build, finance, maintenance en operate' kunnen ontwikkelen en exploiteren. Bovendien verwacht de gemeente met een openbare aanbesteding te besparen op investerings- en exploitatiekosten.

Naar verwachting zullen de led-gevels in 2012 operationeel zijn.

De informatie voor de aankondiging wordt in september gepubliceerd op www.aanbestedingskalender.nl en op de website van Tenders Electronic Daily http://ted.europa.eu. Geïnteresseerde marktpartijen kunnen zich vanaf de publicatiedatum aanmelden.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.