Signnieuws

Radio 3FM organiseert voor de zesde keer het ‘glazen huis' dat dit jaar in Groningen staat. Leverancier DeltaSign ondersteunt dit initiatief en doneert 5 euro van elke verkochte fotodisplayset.

Onder de noemer ‘3FM Serious Request' sluiten drie DJ's van deze radiozender zich op in een glazen huis ten behoeve van een goed doel. Deze keer is gekozen voor de actie: ‘Stop Malaria'. Iedere halve minuut overlijdt ergens in de wereld een kind aan malaria.

Doodsteek
De DJ's zullen zeven dagen niet eten en tegen betaling mag iedereen plaatjes aanvragen. Het DeltaSign team vindt dit een zeer goed initiatief en wil door middel van een eigen actie een steentje bijdragen aan een betere wereld.

DeltaSign in Leeuwarden steunt 3FM Serious Request met een actie rond haar fotodisplayset met de kreet: ‘voor u een design systeem, voor de malariamug een doodsteek'.

 

 

 

Fotodisplayset
Onder de noemer ‘voorkomen is beter dan genezen' gaat van elke verkochte fotodisplayset (8x A6, prijs €29,99 incl. transport) €5,- direct naar 3FM Serious Request.

Met één fotodisplayset helpt u al een heel gezin door middel van een klamboe, aldus het DeltaSign-team.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.