Signnieuws

Adobe maakte bekend dat Adobe MAX, een grote conferentie op het gebied van creativiteit, op 15 en 16 juni 2020 voor het eerst naar Europa komt. Feira Internacional in Lissabon is de gastheer.

Naast de jaarlijkse conferenties in de Verenigde Staten en Japan, zal Adobe MAX dit jaar voor het eerst het Europese continent aandoen. “Tijdens MAX Europe staat de visie ‘Creativity For All’ centraal. Samen met 5.000 van ‘s werelds meest productieve en creatieve geesten en diverse grote merken wordt deze visie gevierd. Daarnaast wil Adobe door het samenbrengen van al deze creatieve professionals de grenzen van creativiteit verleggen en hen de nieuwste technologische innovaties presenteren”, aldus Adobe in een persbericht.

Feira Internacional in Lissabon.

Educatie en inspiratie

De creatieve community in Europa – bestaande uit designers, fotografen, studenten en videoprofessionals – krijgt inzicht in wat de toekomst in petto heeft dankzij innovatieve keynotes en productdemo’s. Daarnaast biedt Adobe MAX Europe veel inspirerende en educatieve mogelijkheden in de vorm van sessies, hands-on labs en workshops van toonaangevende creatieve professionals in de industrie.

Sprekers

De volgende sprekers zijn al aangekondigd:

  • Shantanu Narayen – Chairman, President en CEO van Adobe
  • Ann Lewnes – Chief Marketing Officer and Executive Vice President bij Adobe
  • Scott Belsky – Chief Product Officer and Executive Vice President voor Creative Cloud bij Adobe 
  • Bruno Sellés – Creative Director bij Vasava Monika Gause – Graphic designer, tech auteur en gerenommeerd Illustrator expert

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.