Signnieuws

Arjen Molendijk heeft afscheid genomen van Fespa Nederland Association. Vijf jaar lang vervulde hij de functie van COO voor de vereniging. Hij gaat van zijn pensioen genieten en zijn werkzaamheden worden overgenomen door Eduard Hoogendijk.

Arjen Molendijk heeft op 1 maart 2022 afscheid genomen als COO van Fespa Nederland Association.

Arjen Molendijk heeft zich in de afgelopen jaren veelal achter de schermen ingezet voor de organisatie. Hij zorgde er namens het bestuur voor dat de vereniging ook onder bijzondere Covid-19 omstandigheden gewoon kon blijven draaien, al was het dan vaak digitaal. In de rol van secretaris was hij ook de afgevaardigde voor Fespa Nederland binnen de Global Fespa Federation tijdens de Secretaries Meetings en General Assembly en was hij lid van de Project’s Committee. Naast Fespa Nederland heeft Molendijk ook andere verenigingen jarenlang ondersteund.

Opvolging

Eduard Hoogendijk is nu directeur van Fespa Nederland Association.

De werkzaamheden van Molendijk worden overgenomen door Eduard Hoogendijk. Hij zal als directeur van Fespa Nederland Association verder bouwen aan de ontwikkeling van de organisatie en er samen met het bestuur voor zorgen dat de organisatie nog beter toekomstbestendig wordt.

Mede door zijn inkoop- en verkoopachtergrond bij zowel producerende als distributiebedrijven binnen de print- en signindustrie is Hoogendijk inhoudelijk goed op de hoogte van deze industrie. Daarnaast heeft hij in die jaren een groot netwerk opgebouwd bij fabrikanten en leveranciers en kent hij veel (reclame)productiebedrijven.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.