Signnieuws

Nog een keer de uitreiking van de Sign+ Awards 2020. Een aftermovie van anderhalve minuut waarin we terugkijken op een bizarre week waarin we snel moesten schakelen.

De uitreiking van de Sign+ Award 2020 stond op 6 november gepland met alle vijftien genomineerden live – op anderhalve meter afstand – aanwezig in de Industrial Studios in Arnhem. De persconferentie van het kabinet op 3 november, waarin strengere coronamaatregelen werden afgekondigd, gooide echter roet in het eten. We hebben toen snel geschakeld, zodat de uitreiking toch door kon gaan. Het resultaat zie je in deze aftermovie of ‘making of ‘.

Aftermovie Sign+ Award 2020 uitreiking

Sponsoren en Ambassadeurs

Dank aan de steun en het vertrouwen van onze sponsoren Fespa Nederland, Roland DG, Spandex en Zünd Benelux.

Maar ook het commitment van onze ambassadeurs. Dat zijn Glasfolie Suncontrol, Probo en de brancheorganisaties Techniek Nederland en SI’BON Netwerk. Met name deze laatste organisatie wist veel Erkende Signbedrijven te stimuleren om projecten in te zenden voor de Sign+ Awards 2020. Dank daarvoor!

Wij hopen dat iedereen net zo betrokken en enthousiast is voor de volgende editie in 2022! Hopelijk kunnen wij dan van de prijsuitreiking weer een echt netwerkevent maken waar de hele branche elkaar in levende lijve ontmoet. Tot dan!

Nagenieten

Meer weten over de prijswinnaars? Lees het nieuwsbericht.
Voor een sfeerimpressie in foto’s, klik hier.
De livestream gemist? Die kunt u hier nog bekijken.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.