Signnieuws

Summa vestigt op Fespa de aandacht op het belang van afwerkingssystemen binnen de workflow van de signmaker. Summa levert finishing oplossingen voor uiteenlopende toepassingen en zal dit op haar stand demonstreren.

Of het nu gaat over folie- en papiertoepassingen op rol, of over plastic, karton, PVC, acryl, hout, banner of textiel; de afwerkingssystemen (vlakbed snijplotters uit de F Serie en rol-snijplotters uit de S Class 2 en SummaCut serie) kunnen worden aangepast om verschillende substraten te verwerken.

Nieuw

De recent ontwikkelde producten, de ADC en HF Freesmodule, voegen volgens Summa een belangrijke waarde toe aan het totale werkproces van de printleverancier. Beide nieuwe producten worden gedemonstreerd tijdens Fespa.

Dieptecontrole

De ADC (Automated Depth Control – Automatische dieptecontrole) vereenvoudigt het wisselen van tools, mesjes en bits door nauwkeurige meting en is beschikbaar op alle F Serie modellen en alle tools van de tangentiële module.

HF freesmodule

De HF freesmodule (High Frequency – hoge frequentie) verschaft een vloeiender afwerking van harde substraten en minder snelle slijtage van de bits, alsook hogere verwerkingssnelheden. De meest solide platen, alsook MDF, ACP en acryl kunnen met de HF freesmodule worden verwerkt.

Summa, hal B7, stand C73

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.