Signnieuws

Op 19 maart verwelkomde Agfa vertegenwoordigers van drukkerijen, printbedrijven en opinieleiders uit heel Europa voor een exclusieve Value Conference. Doel: inspirerende ideeën opdoen om hun activiteiten te laten groeien en winstgevendheid te verbeteren.

Agfa Value Conference.

C-level executives van grote commerciële drukkerijen, verpakkingsbedrijven en krantenbedrijven uit heel Europa kwamen bijeen voor de allereerste Value Conference van Agfa, een exclusief evenement waarin bedrijven kunnen profiteren van belangrijke industrie- en technologische innovaties.

Focus op waarde

Een centraal punt waren de ECO³-oplossingen van Agfa, die de activiteiten van een printer niet alleen ecologisch en extra handig maken, maar ook de efficiëntie verhogen, het afval beperken en het verbruik van waardevolle bronnen zoals inkt en papier verminderen, wat resulteert in een hogere winstgevendheid. Het portfolio van ECO³-oplossingen overschrijdt de grenzen van de prepressomgeving en brengt verbeteringen om waarde toe te voegen aan de hele onderneming van een printbedrijf.

“Agfa investeert voortdurend in duurzame en marktgestuurde innovatie. Ons ECO³-programma is de belangrijkste exponent van deze strategie “, zegt Joan Vermeersch, Chief Innovation Officer Agfa. “Met de Value Conference kunnen drukkerijen achterhalen hoe zij voor hun hele onderneming meer waar voor hun geld kunnen krijgen.”

ECO³-waardeberekening

Geïnteresseerde bedrijven kunnen een ECO³-waardeberekening aanvragen op http://www.eco3.graphics

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.